Monday, November 22, 2010

Shades Contest a.k.a Kaca Mata Hitam :)

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 3:46 PM
hoho..1st time ditembak/di tag oleh kwn blog. minah mawar berduri..
sakit tau guna duri dia....xaci..i ada sepet jer...
mula2 nk pengsan..tapi relax2..cool beb..
xde hal yer...ada gak cermin mata yer pic.
tapi layn kan je dak kecik tu!!

1st kena tauu rules yer

1. kena foloww ini blog
a) mis genit (gf)
b) cik mok (BF) (done)

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. (sure n sure)

3. kaum bebas. agama bebas. jantina pun bebas. (done)

4. story sedikit itu gambar , gmbr sorang (syok sendiri) or ghamai2. (tgok bwah)

5. maximum only two picture korang bagi. but only 1 picture akan di pilih. (baru ingt nk bg cd.byk skit)

6. letak amik banner kat atas nie. letak kat sidebar korang and link kat banner ke blog ni ok! (done)

7. tag kan kepada blogger aktif ok! min korang kena tag 4 blogger. tapi lagi ramai. lagi bgus kan. tag banyak2. (tgok bwh)

8. leave ur komen with ur link skali di blog ini. (done)

9. tarikh tutup contest ni pada 15 dec 2010 (smpt korang nk lenjan kat kdai cermin mata lg)

10. hadiah? mystery gift from me and cik mok. (percutian 3 hr 2 mlm ke paris ker??)

dh tau dia yer rule kan...ok jum tgok gmbr cermin mata itam kuw..



time ni otw nk ke kenduri kawin kawan...tapi sbb kn lama noo tgu si niza n pakwe dia..ni lah jadinya..mula2 syok sendiri...pastu...ko dh meroyan dlm kete sorang..pe slh ajak pakwe ko skali.....tu sbb yer dia juin skali..hambek dpt makwe gini kan. so korang2 pun layan ekr??


gambar yang dipertaruhkan tgok bukti di dlm kete..pakai seatbet

saje2..kan owner contest ni dtg ngn bf dia..so wajib letak tau..(ini lawak)
yg fenting muka saya di situu..
bersama pakwe memakai cermin mata xberapa nk itam



no 7..mari men-tag

yang pertama - Pn Qas (saya tau dia manyak gmbar bercermin mata itam...like u!)
yang ke-2 : cik bulan (hi,,saya matahari = S.U.R.I.A)
yang ke-3 : cikgu CT (cikgu santek kann..)
yang ke-4 : mr curly (rambut u gorguuuss)
yang ke-5 : aya (if aya ada masa wat deh)
yang ke-6 : warok (sama gak ng aya)
yang ke-7 : Nana (kamu kn gedix)
yang ke-8 : Reen (kamu sang santek)
yang ke-9 : Fark (dlu suka gak msuk contest ko kn)
yang ke-10 n last : Capien-to (hopely ko dh FREE)
yang ke- (dh2 cukup!)

krt to owner contest mis genit dan cik mok ..
sapa2..nk juin selain dr ditag itu...or my followers..mai2....kiter ghamai2 kan keadaan n kasi gegar itu blog

9 hasil meRepEk:

mr.curly on November 23, 2010 at 9:40 AM said...

hadiah eh 3ari 2mlm kt ats gunung merapi ke??..huhu..free2 nti wa buat wokeyyy..

S.U.R.I.A. on November 23, 2010 at 9:51 AM said...

ok gak mr curly....tapi2..kena pakai helmet tau..
kang gmmbut mr curly terbkar..dh xde aset penting!

miss fatihah on November 23, 2010 at 10:50 AM said...

haha style!

S.U.R.I.A. on November 23, 2010 at 3:03 PM said...

style ek?mis fatihah???hehehhe..tq

aibaks on November 23, 2010 at 4:57 PM said...

gud luck mek ngan kontes tuh..

Syukri Hasshan on November 23, 2010 at 9:17 PM said...

saya tag kamu dlm belog saya ok..sila tgk na!!

aima in luv on November 23, 2010 at 9:53 PM said...

wahhhh mengancam..ngeee
gud luck yunk...^_^

S.U.R.I.A. on November 24, 2010 at 11:45 AM said...

tq guys!!
syukrii!!
i otw wat ntry tu...tgu tauuuu...
aima..u bakal di tag...tguuu jugak!!

Fatihah on November 24, 2010 at 8:00 PM said...

suria, saya dah join tau..jom tengok ok!
x)

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting