Thursday, November 11, 2010

owh..IKEA!

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 1:43 PM
iKeA..
nama yg begitu gah jika ingin brg2 pelik.
dr segi mknan...perabot...aksesori..mmg pelik yang amat..
tapi....suma tu sure kena dtg dtg duit...jadi..jadi...
sesi ikea akan lg indah jika bergmbr secara santek dan perasan...
even guna cam buruk...tapi still santek..(percaya la...)
dulu bodos...apa tu iKeA yer....

iKeA ni mmg terletak kat tmpat yg sngt strategik iaitu mutiara damansara..
sonang org nk g ke sana.... (leh terima??)
lg satu yg unik nya..iKeA ni satu je ada dlm msia....
so sapa2 yg dr kelate..tganu kiter orkk....kedah ..perak..n9..kuate.pahe.bt pahat..johor..kajang.sentul....(ok..dh melalutt..)
mmg rugi..tapi dtg lah ke kl..if not sure camner nk g..meh ajak saya...
janji plz belnja meatball satu!!!!!!

dh2..lap air liur tu

eh2..citer psl meatball...tu mmg kegilaan ramai..
sngt2....rm10 dpt 8 ketul meatball+french fries+sos mavelees+strawberi (ni i reject..xnk ..xsodap)
ok...air liuq sudah meleleh satu baldi ni hah...
ritu...msuk hanya 15 minutes semata2 mau beli meatball tuk keluarga tersyg..
my mum : k.lang...tekak dh ok kan..?xnk g ikea ke belikan mak meatball?
saya : mak nk ke??ptg nnti lah after keje k.lang g.

~~~see...seee..anak yg solehah lg patuh..!

ok done..
meh tgok antara perabot dari iKeA penah model xberbayr amik..


katil yg empuk lg gebuss
kusi yg malas lgi rajinkn beli.

tapi dgn kemudahan internet sekarang...leh usha brg iKeA...g ieka jz capai je pe korang nk...
kan senang..jimat masa..kekeh...so leh click sini iKeA...
tapi yg lgi best...diorg ada wat peraduan Hide and seek Contest...mmg menyeronok kn....
mula2...korang xphm..jz baca how to play tu hah..
if terrr dan xsbr cam aku ni....terus go!!!
mula2..dia kuarkan brg2 dlm tmpat yg sepatutnya dgn brg iKeA...
dan game ni dh sure2 kena ingt....
ada 10 items...so pandai2 ajak makcik2 korang ke..adik korang..cukup kn 10 org..
then..ingt sorng2...
kn senang.
aku main...amik ko...3 minute 6 sec nk cari 10 items..
peh.mncabr minda tul!!
if korang terbaik yer result korang akan dpt rm500 iKeA voucher !!!
sapa xnk weii....sure leh beli mcm.2..
kalo mak den tau nie..sure dia snggup ingt!!!hahha..
ok lah..nk try tuk dpt kn masa terbaikk!!
da..~~~~

9 hasil meRepEk:

Asam Makruh on November 11, 2010 at 2:23 PM said...

selalu beli jam ikea yang RM3.30 tu, rosak beli lagi, rosak beli lagi ha ha ha

S.U.R.I.A. on November 11, 2010 at 2:30 PM said...

la..yeker????
xpe....cbb murah..tu beli belu dan beli

ieyza on November 11, 2010 at 2:33 PM said...

teringin sangat2 nak gi ikea nie sampaikan wat entry ttg nak gi ke sana...jelessss arrr dgn korang yg slalu gi tu....

S.U.R.I.A. on November 11, 2010 at 2:36 PM said...

ieyza
halolo..sian yer...akak duk mana???meh suria bwk kn!

HaNTwO on November 12, 2010 at 10:50 AM said...

barang2 ikea design memang tiptop tapi xsume barang kat sane berkualiti... g sane makan karipap lagi syok hahah..

munna on November 12, 2010 at 1:49 PM said...

tulah mmg teringin nak pergi ikea... maklumkah duduk hulu kampun mana ada ikea.. cuti sekolah ni serbu sana

S.U.R.I.A. on November 12, 2010 at 4:05 PM said...

munna-ok!!!g lah...jalan2 jer...

ieyza on November 15, 2010 at 2:11 PM said...

akk dok kat batu pahat la dik...adoiii...kempunan la nak gi ikea tu...suh laaa CEO ikea tu wat branch kat johor...hehehe

S.U.R.I.A. on November 16, 2010 at 10:16 AM said...

k.ieyza- hahha.....nnti suria contact ceo ikea...hahhah

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting