Sunday, November 28, 2010

PENGANTIN BARU NAK BAGI HADIAH!!

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 8:33 PM
walaweii..mood kawin skrg nie....
yelah...tambah2...cuti sekolah...
ni pun otak duk bergeligat duk pikir tuk 3 weeding thun dpn..
hohooh..not me okeyy!!!

chinnesse new year -abg k.rul & farah
1.3 - k.kemal & bakal husband
1.5 - abg is (my bro) & k.marina

Memang kaya baju lah kami tahun depan..setiap weeding..akan disponsor kain...dan jahit sendiri..
peh...bayangkan ada 3 weeding...xke 3 psg baju gorgussss...layanzz..

ok..done..
Ntry ni di-dedicate tu kakak yg sporting lg bergaya dgn dslr yer....
kan aku dh puji ni....akak xnk kan??xpe..ikhlas tu...

ok rule..mmg sngt simple

  1. Kena jadi my follower- ada hadiah misteri utk follower number 131 **but dh jadi 81**
  2. Buat satu entri pasal GA me ni (sesimple yg boleh, x payah nyer nak bodek2 k ;P) **dh terbodek**
  3. Copy pic di atas dan letak dlm n3 korang juga letak kat sidebar **done**
  4. Macam biasa link kan n3 korang dekat komen dibawah **baekk..**
Doa tuk adik akak yg sporting aka tuan contest ini..
1) semoga hubungan adik n husband kekal abadi until tutup mata.
2) semoga dpt tempuhi alam rumah tangga dgn tabah. cekal. dan sabar
3) cpt2 dpt bby...cz bby tu ikatan sesebuah rumah tangga (leh tuan umah dpt anak sedara baru)
4) Pikat husband dr perut yer..means masak sodap2!
5) kawin tu..bukan kwin ngn husband jer..tapi fam husband juga!

ok.byk lg nk ckp..tapi suma nasihat tu..cam suria ni dh kawin kan..??hehhe..sbr je lah..tu suma dr pengalaman di sekitar suria jer...amik iktibar jer
krt to akak tuk show pengantin yg sngt gorges..
make up sndiri tu beb!!caya lah!!

thanks to tuan rumah..ajak suria ke contest nie!

5 hasil meRepEk:

AiDa AzRyN on November 28, 2010 at 9:47 PM said...

Gud luck! :D

MIMIE AIZA on November 29, 2010 at 12:01 AM said...

gud luck yeah

S.U.R.I.A. on November 29, 2010 at 10:26 AM said...

aida and mimie- tq dear!!!saya leh tawin tak??hahhaha

fatin hanani on November 29, 2010 at 9:26 PM said...

gud luck yar :D

S.U.R.I.A. on November 30, 2010 at 9:15 AM said...

fatin hanani - tq dear!!!

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting