Monday, October 12, 2009

Tlg "Beranak" kn 1 tuk kami!

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 11:19 PM
ish..zaman skrg..suka merebut budak..tau lah dh hampir2 nk masuk era perkawinan...tunjuk bakat ler tu...uweekk2....

QAISER ZAHRIN


mummy..akak ni xwangi cam mummy lah..
(tgok mata dia...so cumey2)

mummy...sapa akak nie??bkn cam mummy je..
mummy...Qaiser xnk akak ni mummy...xgebu cam mummy la..
mummy....mana mummy nie....??

mummy plz dukung me....amik Qaiser mummy
(siap wat pass2 laks..nk kena akak2 ni..)

ada nmpk mummy kiter tak??plz carikn...
kat dlm kot..

mummy jum blik..dh gelap..letis....
puas mandi swimming po0l tadi kat umah auntie wafty (tepi kiri skali)
tq auntie!

sari berita penting-
1) thanks to pn wafty cz ajk kami mkn di rumah terbukanya...mkn2 sngt sedap..
rojak + choc cake + laksa+air+lasagna (btl ker) = kekenyangan

2) thanks to pn Qas krn mengizinkn kami mengomel dak kecik ni..usually jumpa kat blog mummy dia je...skali jumpa...amik ko!!penyek pipi ank dia. (sory to pn...kami pun amat merindui qaiser-see latest entry Pn Qas)


3 hasil meRepEk:

karipapsayur on October 13, 2009 at 8:30 PM said...

1. amboii.. nak kata haku "gebu" ye!
2. wangi sebagai puji ke perli nih???

S.U.R.I.A. on October 14, 2009 at 1:01 AM said...

karipapsayur- 1. mmg gebu pun! 2.ceh..mana ada perli pn..btl2....
kami pun rindu dia!!!

kotak hati on October 14, 2009 at 1:09 AM said...

qaiser comel.bila lagi boleh jumpa.

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting