Monday, October 12, 2009

cpt skit leh tak?

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 10:31 AM
ceh2..garang siot!!budget ler tu...

ni citer busyuk lah wei...org dh dpt gaji tinggi dh lps event nie..

event ni terjadi di ump dgn julung kali yer di ump...(ayat LEking..yark!)

ritu2...kami nyebok kn diri tuk dtg mencari mangsa tuk bergmbar....

sian mereka2 yer...so so0ry..

Di antara mangsa2 yg berjaya saya dan kwn2 tarik adalah.

1) Salleh
tahniah kpd beliau!beliau bkn pelawak di malaysia iaitu saleh yaakob tapi beliau adalah hubby (dh ke?) kpd mekna.harapan menggunung terhadap hubungan mereka hingga ke akhir hayat!
jeles kn mekna??

2) Nazihah Majid aka NAZO
tahniah kpd beliau!ur family so happening...n suka berborak ngn mak n wawa gilor tu..hopely dpt jumpa keje dgn cpt!

3) Kak kikin
tahniah kpd beliau!beliau penah digelar dgn gelaran Avril Lavigne krn keadaan mata yer yg sngt syumel spt artis ini.

4) Ameey
tahniah kpd beliau.beliau penah menjadi rumate ku time dip thn akhir.bersama yana dan fini.tapi sedey yer...konvo yana n fini xdpt hadir krn kesibukan hal peribadi.sory yg honey!
(kredit to epul aka pakwe ameey take thz pic)

5) Iza
tahniah kpd beliau!beliau penah menjadi rumate kpd aya-nee. mendgr ceritanya sngt lah kyusuk..sehingga tidak sedar di atas kehadiran camera yg canggeh itu.
dgr cerita nk beli rumah tuk masa dpn n nk kawin dh!jgn lupa ajak kami!!

6) Melly
tahniah kpd beliau!konvo beliau di hr sblm gmbr di ambil.tersermpk dgn beliau dn terus snap pic.sngt kiut.n so sory cz u terpaksa jengkit kn kaki tuk cium pipi i yg gebu nie.ceh2


lastly ....kwn i ni kemaruk sesangt tuk konvo...ish..tak abs2 time amik pic kat bilik u kah..dgn mengunakan background pink selimut u..ish2..
xkisah lah..janji kwn2 saya suma bahagia.
cari di mana flash camera terpancar lbh..dia lah org yer.

3 hasil meRepEk:

mOOn on October 12, 2009 at 4:57 PM said...

eh, wanita yg dlm pic last tu tak de pun ucapan tahniah beserta bunga rampai ke bunga telor ke. Tak aci, pilih kasih. Sian die, dah la comel, mulia plak tu.

S.U.R.I.A. on October 12, 2009 at 5:30 PM said...

ish...bunga suda abish ler...bunga telor??ish...mintk benda yg lain lerh...cam lain jer...diia xcyumel la..biasa2 jer

kotak hati on October 14, 2009 at 1:12 AM said...

betul tuh kak su.sokong seratus peratus.biasa biasa je.

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting