Thursday, December 10, 2009

Contest: Sweetnye....Ratu Hati Giveaway

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 12:18 PM
dpt invitation dr akak eryanti sempena anniversary yer bakal tiba..ngeh2..thanks akak.!!!

kalo nk msuk...g lah link nie....click

b4 tu...nk citer..disebabkn pic gedix bergmbr ni xde kena mengena dgn syarat no4....suria upah mak andam terlatih..ngeh2..my cousin..shasha saidon. kalo sapa2 nk tmpah tuk make up pertunangan ker..malam berinai ker....convo ker...dinner ker...tak pun make up gedix2 cam dibwh tu...sila lah contact beliau.....ngeh2..melalui emel senang pooh_wannie@yahoo.com

kalo melalui saya..kang di charge tinggi dr shukor yg pro tu..ngeh3..
even kak eryanti mintk pic b4 n after..tapi nk wat lain n lain..
wat b4, semasa dan after...ngeh22

S.Y.A.R.A.T...


1.Copy paste kod banner kontes ni...taruk di side bar & taruk juga di n3 korang pasal kontes ni... *Done*
2. korang kena/mesti masukkan link blog ni ke blog korang... *Done*
3. pastu WAJIB jadi follower kat blog ni...*Done*
4. ...sertakan gambar korang yg ASLI(tanpa mekap atau apa² aje kosmetik)...pastu korang sertakan gambar yg CANTIK/AYU/MANIS/JELITA setelah bermekap. kali ni korang bleh pertaruhkan gambar semasa hari bahagia korang...pastikan yg paling glamour ya..sebelum ni sy tak bagi gambar kawen2 ni coz dah pernah dibuat tapi tetiba teringat plak time sy kawen dulu.GAMBAR TU BIAR LA YG KORANG RASA GLAMER. *terlbh Done but bkn gmbr i kawin2 tau*
5. kontes ni sempena my anniversary ke2 dan juga utk new year sekali la... *yehha..tahniah*
6. Setelah kesemua di atas selesai...korang antar la penyertaan dan sila tinggalkan jejak tau utk sy check penyertaan anda.(tak leh la men touch up guna photoshop ker...dan yg sewaktu dgnnya) *Done*
7. Last sekali...sila jawab soalan ni (Pokok apa yg paling berani?) Jawapan anda kena hantar ke eryati@yahoo.com takut nt jawapan korang ditiru...heheheh .*Done*

Tarikh Luput ini Kontes: 31 DIS 2009






before transformasi....


semasa transformasi........

Pict 1 :Foundation and shading



Pict 2 :Eyeshadow, eyeline, eyebrow n mascara

Pict 3 :Lip Liner n Lipstick




HASIL transformasi.... Pic 4: see my eye..guna macara maybelline yg latest
Pict 5: view dr atas
Pict 6: hasil yer

**hupdate

terdpt pic terpaksa di delete krn masalah peribadi..thanks...

6 hasil meRepEk:

farah on December 11, 2009 at 9:42 AM said...

fuyooo..cantek2...
canggih nyer..kagum jap..
btw..nnt ajar la aku ek make-up bg cun melecun..heheh..

S.U.R.I.A. on December 11, 2009 at 3:37 PM said...

ngeh2....insyallah...

Eryati on December 11, 2009 at 4:22 PM said...

salam...wah...syanteknya ..pandai adik mekap ya...bg tutorial sket...gud luck dear...

S.U.R.I.A. on December 11, 2009 at 5:25 PM said...

ngeh2...cousin suria dia bljr..ok2 nnti ada masa..suria wat tutorial k??ada peluang nk menang??keh2

faRk on December 12, 2009 at 3:28 PM said...

macam opera cina plop aku tgk...hahahaha

S.U.R.I.A. on December 12, 2009 at 4:19 PM said...

ngeh2..tu nama yer kamu jeles!!

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting