Wednesday, December 8, 2010

ini ntry specail tuk Cik Yayunk saya

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 1:07 PM


bukan tuk my BF..
tapi ni tuk cik bulan
dia special ke tuk saya??
hahha..maybe yer..krn rapat setelah Bw xhingt dunia....
kenal2....kenal lg....
tup2 kenal...tgh tgok contraktor duk claim workers kat site..
saje belek..tup2 ada nama cik bulan


sila lihat yg di awan2 biru tuw....
dia adalah seorg semi worker.
cik bulan sila bangga dirii skrg....
tapi xbest...cz duk jaga site...nnti u itam tau cik yayunk...
nnti hudus...
hahha..nk tergelak time aku usha ini claim....
yg lain2 kelakor gak..tapi ni antra terbaik dr ladang...
jum check dia yer sign..

cz every workers kena sign attendant diaorg..nk sah kan diorg dtg keje..

ni time Bulan SAtel rajin tuk menyental sign dia....
ilang N yer...lyn....
xsbr nk wat keje lah tu..yg diarahkan oleh pm.

yg ni time dia dh start malas...
tgok..A dan N dh ilang..
sngt memalas.....
cik bulan xnk gini ek...
nama dh sama tauu!!hahhaha
krt to u lah yayunk!!

to yayunk..
u jgn degil2 tau..
nnti blik kl..sila bwk budu dgn manyak.
i sngt pengemar budu..diratah bersama2 ikan goreng..
peh!!!
cauuw
saya di Restoran Saba, Setiawanga...
xsedap krn BRANCH!hampeh

cik mamat saya sudah hudpte...


7 hasil meRepEk:

Bulan on December 8, 2010 at 1:30 PM said...

wah!!!
terharu i ade org wat enrty utk i..
1st kot.eheee

Sayam u yayunk!
ahakss
muahhhh!

S.U.R.I.A. on December 8, 2010 at 1:54 PM said...

gedix!!!!

AiDa AzRyN on December 8, 2010 at 2:35 PM said...

lawo la reben kat tudung tu.. @_@

Encik MamaT on December 8, 2010 at 2:45 PM said...

hehe... kalo cik bulan tu btol2 kje kat situ... jenuh la... semua pekerja tak jadi wat kje la... huhu

S.U.R.I.A. on December 8, 2010 at 2:48 PM said...

aida- wat sndiri...if mau..tarak hal..leh pos (serius nie)

en mamat..haha..btl2.sokmo delay ar keje....

mOOn on December 8, 2010 at 10:05 PM said...

eh, pergi restoren Saba kat cyberjaya.. sangat sedap sampai mau kawen sama tok arab di sana.. haha.. sila pergi!!!

nora on December 9, 2010 at 8:42 AM said...

comey nye reben tu..tuan dia pun comey gakkk huhuhu

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting