Tuesday, November 3, 2009

simple present to my frenzzssSS

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 12:21 PM
Possstoo000o...possssto00000oo0...
Thanks to pn tanah

kerana menyediakan perfect adiah nie...xde pe2 pun..cuma nk tglkn kenangan tuk kwn2....
cz terlalu syg kat diorg....
hopely diaorg suka sngt2..mula2 duk tnya favourite color...ceh2...
cover baik punya,,,diaorg tnya nk wat pe....nk beli panties lah...
nk beli wallpaper bilik ar...keh2...punya lah nk cover...

akhirnya mereka tidak dpt meneka..keh2..BERJAYA den!!

padahal design baby kiut tu dh published kat previous entry...dilukis by ROHAYA RASMIN...so adaptasikn kpd yg ini....

g lah kat entry pn tanah nie... click sini

dan juga entry pic baby kiut miut tu.. click sini gaks

yg special tu....wat2 tnya laks ek??hehehe.. LU PIKIQ LAH SENDIRI!


1. mereka berenam
2. my rumates3. kwn2 saya jugak!4. Dak junior 5. Pakwe saya (kalo berani dtg ar bilik)

6. tuk diri sendiri yg perasan cumey..cun...cute...gebu baek!


Pesanan ringkas...
1) sila kutip baby cumey ini di bilik saya mngikut nama...(xbaca blog ini.no baby to give,ok?)
2) mereka yg terpilih atas kerana mereka hudus dr saya..keh2...


4 hasil meRepEk:

munira on November 3, 2009 at 3:09 PM said...

tqvm suria, chomel sgt, n sgt2 la suka..luv u muah!!!

Niijiusan on November 3, 2009 at 7:37 PM said...

saye punye xde?

S.U.R.I.A. on November 3, 2009 at 8:05 PM said...

munira-> sama2...kecik je pun adiah tu..

niijiusan-->hehe....segan laks nk menjwb yer..

rozainahibrahim on November 4, 2009 at 12:37 AM said...

tank yu akak uya akak kaksu ngan adiah yg comei cm saya tu,, cam tau2 jek sy ni comai cam adiah tu,, hahahahaha

muah! muah!

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting