Tuesday, September 29, 2009

raya saya yg INDAH!

meRepEk by S.U.R.I.A. masanya 5:32 PM
Di sini saya ingin menceritakan tntang raya yg selamat tuk saya....serius indah spt di tajuk ats..

tRip 1: Gombak-Malacca (kg Cheng)
Artis yg syumel bersama kekanda yer

view at tol sg besi kot (xreti baca signboard kah?)
(ada story kat sini
time tu kami berhenti lah tuk amik tiket/byr kot....and then ada satu macha ni dia cam kelam kabut je lalu dpn kete kami...dia cuak kami langgar oleh kete kami...punya lah nk elak dr kami langgar dia...berdeeetummmm.....muhahhaha...bahu hampir ke kapla dia kena tiang tol tu..hahhaha....cam pepatah majmuk ckp lari dr mulut buaya msuk dlm mulut naga (btl kah?)
sian ke maple tu....sib baik cermin mata xberderai dek kena tiang tu.satu kete ketawa secara cumel sehinnga air mata leh wat ari sarsi tuk open room akn dtg.kpd maple brkenaan sila tuntut duit raya nnti ek)

Artis yg syumel saya tidak bernafsu tuk berjangok di mlm hari..hanya memakai suar n sweater shj..sngt tidak sopan (MAhap gmbr terpaksa dikaburi tuk tatapn U)

tRip 2: Gombak-Kajang

kenkadang mak saya suka memperlihatkn sudut yg inda lg rupawan sehingga kete ane sblh meleleh air liur kalah air di pili bomba...
Penglipur lara yg sngt suka bergmbr di rumah org terkaya ...jgn liht di mana bulu roma terliht dgn jelas

tRip 3:Gombak-Batu Pahat-Rengit
Sang pari2 sedang bercekerama bersama camera

Cuba try amik gmbr di rumah BAKAL mentua lelaki itu.bergmbr di sisi kueh dan dak gemok yg terjumpa di bwh umah..keh2

Alkisah Rengit adalah kwsn org ASLI yg disygi Sultan Johor sehingga sesiapa mengutuk atau membuat jht kpd mereka,spt dimurkai oleh sultan....ish..dasyat kn??tapi nk citer yer penjualan brgan di sini kalah bundle di psr mlm BALOK atau GAMBUT....ish..sangt rabun tahap cipan..di bwh 1/2 brg dijual di sana. ada almari,meja mkn aka perabut la....mesin basuh,trolley baby, kasut bundle dan mcm2 lagi..penuh entry nk citerkn yer


knn ats- yg terbaik dr ladang RENGIT...

yg PLG ingin di Highlight adalah...gmbr dibwah
sngt kagum dgn kehadiran ini...terjumpa di slh sebuah umah sedara...enth mna dtg...tapi sngt ketara brand yer....masyaallah
Fokus kpd Star2 in the sky yer.

Sekian.

3 hasil meRepEk:

mOOn on September 29, 2009 at 8:51 PM said...

Yes!! Saya telah menjumpai nyaa!!! Sila ucap taniah!

Shykin on September 30, 2009 at 9:09 AM said...

hi su..wah dah de blog.. hehe.. slmt dtg ke dunia blog.. :)

S.U.R.I.A. on October 22, 2009 at 1:41 PM said...

shyikin->thanks....

 

' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting